Başardıklarımız

• Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne bağlı fakültelerde eğitimlerini sürdürmekte olup, ihtiyaç sahibi toplam 50 öğrenciye Aralık 2019 döneminde Vakıf Yönetim Kurulunun 02/12/2019 tarih ve 01 nolu kararıyla 25.000 TL nakdi yardımda bulunulmuştur.
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından 3 Aralık 2019 tarihinde düzenlenen "Yönetim ve Liderlik Zirvesi" adlı organisazyonda yapılan tanıtım, ulaşım ve konaklama giderlerine vakfımızca destek sağlanmıştır.
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi Kanuni Kampüsünde 27 Kasım 2019 tarihinde düzenlenen Hamsi Şöleni'nde yapılan giderlere vakfımız ekonomik imkanlar ölçüsünde katkı sağlamıştır.
  • Atatürk büstü ve gençlik heykeli
  • Turizm ve Otelcilik MYO
  • Fen Fakültesi Dekanlık Binası
  • Temel Tıp Bilimleri Laboratuar tefriş ve donanım
  • Öğrenci Misafirhanesi (Koru) donanım, elektrik ve betonarme projelerinin yaptırılması.
  • Rektörlük senato salonu
  • Öğrenci evi (Sahil tesisleri girişi)
  • A Motel İnşaatı onarımı
  • Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi çevre düzenleme
  • Tıp Fakültesi tüp bebek, yoğun bakım, ameliyathane servislerinin yapımı
  • Eczacılık Fakültesi statik ve betonarme projelerinin yapımı
  • Biyokimya Laboratuarı ek bina betonarme elektrik ve mekanik projelerinin yapımı
  • Kampüs A Giriş Kapısı İnşatı
  • Prof.Dr. Saadettin Güner Yakıt Uygulama ve Araştırma Merkezi bakım onarım, çevre düzenleme, tefrişah ve donanımı yapıldı.
  • İİBF Ek Binası, Hukuk Fakültesi Binası mimari projesinin yaptırılması
  • Kimya Bölümü ek bina stratik proje gideri hakediş bedeli